ANGELA LIEVERST                       MAKEUP ARTIST

                              

Welkom op mijn Website!

Waarschijnlijk ben jij je nu aan het oriënteren naar een professionele visagist / hairstylist. Wat leuk dat je ook mijn site bezoekt! Als visagist en hairstylist wil ik het mooiste in jou naar boven halen. Heb je een bijzondere gelegenheid waarvoor je er extra mooi uit wilt zien? Ga je trouwen?  Als je gaat trouwen maken we eerst ruim van te voren een proefmakeup/proefkapsel zodat je van te voren precies weet hoe je er op jouw dag uitziet. Niet alleen voor jouw trouwdag ben je hier aan het juiste adres, maar ook voor een sollicitatie, een gala, festival of gewoon een gezellig feestje. 


Wil jij er heel naturel uitzien of ga je juist voor extreem? niets is mij te gek! In overleg vinden we altijd iets dat bij jou past. Ik wil jou je op je mooist laten zien op een manier waar jij je goed bij voelt. Even een momentje van rust en luxe. In de hectiek en drukte van het dagelijks leven, vergeten we tegenwoordig maar al te vaak om even tijd voor onszelf te nemen.  

Ik ben gevestigd in Veenendaal en werk op locatie, dus ik kom gewoon naar je toe, naar de locatie die jij het fijnst vindt. Al je wensen zijn bespreekbaar.


Op deze site vind je mijn portfolio, zodat je een goed beeld krijgt van wat ik allemaal doe. Ook vind je de tarieven voor visagie en hairstyling, de algemene voorwaarden en een contactformulier. Je mag me ook altijd bellen, appen of mailen


Ik hoop je snel een keer te zien!


Liefs,
Angela

 

 


 


 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn