ANGELA LIEVERST                       MAKEUP ARTIST

                              


Ik ben Angela, getrouwd met Ron en samen hebben we 2 prachtige kinderen en wonen we in Veenendaal. Lekker midden in het land. Ik ben altijd al creatief geweest. Vroeger tekende ik veel en wilde ik eigenlijk etaleuse worden. Dat is er eigenlijk nooit van gekomen en ik ben toen in de administratie beland. Toch bleef er al die jaren altijd iets kriebelen. Uiteindelijk heb ik de stap gemaakt om werk gerelateerd iets met mijn creativiteit te doen. Deze keuze was voor mij gelijk heel duidelijk. Visagie voelt voor mij als een soort etaleren, maar dan op een persoon. De droom van vroeger is nu eindelijk werkelijkheid.

In februari 2019 heb ik mijn diploma Visagie en Hairstyling behaald bij Face Facts Academy in Arnhem. Ik vind het een prachtig vak, het is nooit hetzelfde, het is creatief, je komt steeds weer nieuwe mensen tegen en je komt steeds weer op andere locaties terecht. Ik hou van de veelzijdigheid en van de creativiteit die je er steeds weer in kwijt kan.

Voor mijn gevoel ben je in dit vak ook nooit uitgeleerd. Daarom volg ik regelmatig diverse trainingen om up-to- date te blijven.  Bij Studio Bessels in Hilversum heb ik van 2019 t/m 2021 de onderdelen Theatergrime, Kniptechnieken en TV/Film/Foto make-up behaald. In 2022 en 2023 heb ik Bij Baron Academy in Weesp de trainingen Bruidskapsels Basis en Bruidskapsels gevorderden en de training Hair Updo en Texturizing afgerond. 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn